وکالت دعاوی

دادیاران هم‌ اکنون با همکاری ۳ موسسه حقوقی، ۳ وکیل ارشد، و ۱۲ وکیل اجرای باسابقه و سایر کارشناسان حقوقی در حوزه تخصصی، پرونده‌های قضایی را اجرا و وکالت می‌کند.

دادیاران در پرونده‌های دیات، امور ملکی، ارث و خانواده به طور تخصصی فعالیت می‌کند. همچنین برای این نوع پرونده‌ها شرایط خاصی مقرر کرده است. این شرایط شامل پرداخت اقساطی، پرداخت در صورت به نتیجه رسیدن پرونده و … می‌باشد. شما می‌توانید با تماس مستقیم با مجموعه دادیاران و شماره تماس‌هایی در سایت قرار داده شده است نوع پرونده خود را اعلام کنید، مشاوره اولیه را کسب کنید و در صورت رضایت وکالت پرونده خود را به ما بسپارید.

بهترین وکلای دادگستری و کارشناسان باتجربه در گروه حقوقی دادیاران در خدمت شما هستند تا وکالت پرونده‌ شما را برعهده بگیرند! کارشناسان ما بعد از بررسی اولیه پرونده درصد برد پرونده‌تان را به شما اعلام می کنند.

از مزایای کار با گروه حقوقی دادیاران می توان به هزینه مناسب، مدیریت زمان و کیفیت وکالت اشاره کرد! انجام امور حقوقی با ۱۵% کمتر از نرخ عرف، انجام امور بصورت تلفنی یا اینترنتی، و استفاده از بهترین وکلای مشهد از برتری های دادیاران می باشد.

برای اطلاعات بیشتر در خصوص وکالت پرونده خود همین حالا تماس بگیرید.

وکالت در امور املاک و اراضی

دعاوی این حوزه معمولا به دو گروه دعاوی ثبتی و ملکی تقسیم میگردد. دعاوی ثبتی امور مرتبط با ثبت املاک شامل املاک مسکونی و تجاری، صنعتی، باغات و اراضی زراعی و کشاورزی می‌باشد. هر یک از این موارد دارای قواعد و شرایط خاص خود است. با توجه به اهمیت فوق العاده هر یک از آن ها ، اشتباه در هریک از مراحل ثبتی، اختلافات حقوقی سنگینی به بار خواهد اورد.

نکته بسیار مهم وکالت دعاوی املاک و اراضی این است که بسیاری از افراد به اشتباه برخی از دعاوی کیفری و حقوقی را به عنوان دعاوی ملکی در نظر میگیرند. به عنوان مثال کلاهبرداری فروش ملک و یا خیانت در امانت و یا دعاوی مرتبط با قراردادهای ملکی از دعاوی ملکی محسوب نمیشود.

از جمله مهمترین موضوعات مرتبط با دعاوی ملکی ، می توان به افراز، تفکیک و تحدید حدود املاک، الزام به تنظیم سند رسمی، الزام به تحویل مبیع، اخذ صورت مجلس تفکیکی و … اشاره نمود.

وکالت دعاوی کیفری

اصطلاحاً هر عملی یا ترک عملی که قانوناً برای آن مجازاتی تعیین شده است جرم نامیده می‌شود. دعاوی کیفری شامل دعاوی خواهد بود که مجازات ان به کیفر خواست منتهی خواهد شد.

دعاوی افراد علیه یکدیگر یا جنبه حقوقی دارد یا جنبه کیفری. بنابراین وکلا معمولاً در یکی از این دو زمینه فعالیت و یا تمرکز بیشتری دارند. وکلا ترجیح می دهند پرونده های موکلین خود را بر اساس علاقه مندی به یکی از جنبه ها انتخاب کنند.

از منظر تشریفات قبول وکالت دادگستری، تفاوتی بین وکالت امور حقوقی با کیفری وجود ندارد. اما سیر رسیدگی به پرونده های حقوقی و کیفری با هم متفاوت است. در پرونده های کیفری، مدت زمان رسیدگی به پرونده ها عموماً طولانی و خسته کننده است. همچنین در یک پرونده های کیفری قبل از ارجا پرونده به دادگاه کیفری ابتدا با دادسرا سروکار داریم. وکلا در پرونده های کیفری احتمال دارد با برخی مقامات قضایی بویژه بازپرس، دادیار و نماینده دادستان مواجه شوند. همچنین در پرونده های کیفری معمولا جهت مراحل تکمیل تحقیقات پرونده به مراجع انتظامی و اگاهی ارجا میگردد.

باید توجه داشت، دعاوی کیفری عموماً در کنار جنبه های خصوصی، دارای آثار و نتایج وارده بر جامعه و جنبه عمومی هم می یابد. در غالب این دعاوی، دادستان به عنوان مدعی العموم یا حافظ منافع جامعه وارد عمل می شود. به هنگام صدور آراء علاوه بر جنبه خصوصی، به جنبه عمومی پرونده نیز رسیدگی می شود. لذا چنین پرونده هایی دارای حساسیت بسیار زیادی می باشد. دعاوی امور کیفری معمولا دارای وکلایی است که تخصصی در همین زمینه فعالیت و قبول وکالت میکنند. وکلای کیفری دادیاران سالها در زمینه های کیفری فعالیت داشته و اماده قبول و پیگیری هرگونه دعاوی کیفری می باشند.

وکالت در دعاوی خانواده

دعاوی خانواده شامل کلیه دعاوی کیفری و حقوقی مربوط به امور خانواده می باشد. در واقع قبل از به وجود آمدن یک دعوای حقوقی خانواده، باید رابطه ای تحت عنوان خانواده در میان افراد وجود داشته باشد تا پرونده به نوعی امور خانواده تلقی گردد.

به طور مثال در دعوای مربوط به طلاق که میان زوج و زوجه ایجاد می شود قبل از اینکه دعوایی در خصوص طلاق مطرح باشد، عقد نکاحی میان زوج و زوجه برقرار بوده است که بر اساس ان خانواده ای تشکیل شده ، که اختلافات و یا مسائل دیگر باعث طرح دعوای طلاق شده است. البته باید در نظر داشت دامنه دعاوی خانواده بسیار گسترده تر از مسائل مربوط به زن و شوهر می باشد. گمان عمومی بر ان است که دعاوی خانوادگی محدود به همان دعاوی مربوط به ازدواج مثل طلاق می باشد اما اینگونه نیست.

همانطور که گفتیم وکالت دعاوی امور خانواده شامل موضوعات متنوع و گسترده ای می باشد. همچنین معمولا پیرو یک شکایت حقوقی خانواده دعاوی موازی پس از ان مطرح خواهد شد. لذا نیاز به یک وکیل با تجربه احساس میگردد. در مورد وکالت و پیگیری تمامی دعاوی خانواده می توان وکیل گرفت.

مهریه، نفقه زن، اجرت ‌ المثل ایام زناشویی، طلاق زوجین، طلاق توافقی، طلاق از طرف مرد، طلاق از طرف زن، حضانت فرزند، نفقه فرزند، ملاقات فرزندان ، توقیف اموال، استرداد جهیزیه، حکم رشدازدواج اتباع و … از دعاوی خانواده محسوب میگردد. وکالت در امور خانواده توسط وکلای متخصص خانواده و طلاق دادیاران انجام میگیرد.

وکالت در دعاوی حقوقی

دعاوی حقوقی از دیرباز تا کنون یکی از پرحجم‌ترین دعاوی مطروحه در دادگاه های کشور بوده است. مسائلی که در حوزه حقوقی قرار می گیرد به قدری گسترده است که هر کس در زندگی خود حداقل یکبار با با ان مواجه شده است. دعوای حقوقی به دعوایی گفته می شود که با حقوق خصوصی افراد جامعه در ارتباط می باشد. به عبارت دیگر دعوی حقوقی مطرح می گردد تا خسارت وارده ناشی از نقض حقوق فرد ، جبران شود.

در صورتی که نیاز به وکیل متخصص امور حقوقی دارید میتوانید با وکلای ما در ارتباط باشید. دادیاران در شهرهای تهران و مشهد دارای دفاتر تخصصی حقوقی می باشد. همچنین در هر کجای کشور که هستید میتوانید به صورت اینترنتی و تلفنی از وکلا و کارشناسان حقوقی ما مشاوره تخصصی دریافت کنید.

دعاوی تجاری شرکتها

ویژگی بارز این نوع دعاوی ارتباط مستقیم ان با قانون تجارت می ­باشد. دعاوی تجاری را میتوان از طریق وکیل دادگستری در محاکم و دادگاه پیگیری نمود. قوانین تجارت هم معمولا در باب شرکت ها مطرح میشود. دعاوی مربوط به ورشکستگی،  شرکت های تجاری، اسناد تجاری و موضوعات مرتبط با ان از جمله مباحث مرتبط با دعاوی تجاری می باشد.

بر اساس ماده یک قانون تجارت،  تاجر کسی است که شغل اصلی او انجام معاملات تجاری می باشد. لذا دعاوی تجاری از طرف تاجر یا بر علیه وی یا شخصی که قانون آن شخص را تاجر دانسته است مطرح می‌ گردد. با توجه به این موضوع اینکه فردی تاجر شناخته شود یا خیر دارای اثراتی بر او می باشد. مثلاً شخص تاجر نمی‌تواند در محاکم دادگستری دعوای اعسار مطرح کند. همچنین تجار برای اشتغال به بعضی از مشاغل ملزم به دریافت پروانه یا مجوز از مراجع مربوطه می­ باشند.

برخی از دعاوی تجاری دارای اثار مالی و غیر مالی سنگین خواهد بود. آشنایی وکلای متخصص امور تجاری به اصول و قواعد قانون تجارت و امور شرکت ها به مدیران و تجار ارامش خاطری میدهد که در امور حقوق تجاری خود دچار مشکل نشوند.  وکالت در دعاوی تجاری اهمیت زیادی برای تجار دارد و در صورت بروز اختلاف در یک موضوع تجاری، تجار می توانند با سپردن دعوی و اداره آن به یک وکیل متخصص در زمینه دعاوی تجاری با خیالی آسوده به تجارت خویش بپردازند.

وکالت امور انحصار وراثت

دعاوی ارث زمانی به وجود می اید که فردی فوت کند و بین وراث بر سر اموال او اختلاف به وجود اید. در غیر اینصورت بین ورثه توافق شده و نیازی به طرح دعوا و یا قضاوت حقوقی نمی باشد.

در شرایط اختلاف بر سر اموال و دارایی متوفی، قوانین حقوقی ارث و میراث مطرح میگردد. سه مفهوم مهم وارث، ترکه و مورث ارکان تشکیل دهنده دعاوی ارثیه می باشند. مورث شخصی است که از دنیا رفته و اموال و دارایی‌ هایی را از خود به جا میگذارد. اموال و دارایی‌ های باقی مانده از مورث را ترکه یا میراث گویند. وارث یا وراث نیز شخص یا اشخاصی می باشند که از مورث ارث می برند. پس از فوت شخص لازم است که وضعیت دارایی‌ های وی مشخص گردد. وکیل ارث و میراث فردی است که با آگاهی کامل به قانون امور حسبی، اشراف به طبقات مختلف ارث و نحوه تقسیم ارث و قوانین مرتبط با ان تسلط کافی دارد. تقسیم و تحریر ترکه ، گواهی حصر وراثت، شرایط محرومیت از ارث، ارث فرزندخوانده، ارث زن از شوهر، ارث زن مطلقه از اموال متوفی، نحوه تقسیم ارث و محاسبه آن، مهر و موم ترکه و رفع آن، تحریر و تصفیه ترکه و … از جمله دعاوی اصلی ارث میراث می باشند.

وکیل تهران

ارتباط با وکلای حقوقی دادیاران در تهران

اگر در موضوع حقوقی دچار مشکل شده اید و یا نیاز به وکیل متخصص دارید با ما تماس بگیرید. دادیاران در کلیه امور کیفری ، حقوق عمومی، خانواده، ثبتی، ملکی، وراثتی دارای وکیل متخصص می باشد.

ارتباط با وکلای حقوقی دادیاران در مشهد

اگر در موضوع حقوقی دچار مشکل شده اید و یا نیاز به وکیل متخصص دارید با ما تماس بگیرید. دادیاران در کلیه امور کیفری ، حقوق عمومی، خانواده، ثبتی، ملکی، وراثتی دارای وکیل متخصص می باشد.